En flot svensk ret, ja, man bliver overrasket, men den er faktisk fra Stockholm.
Smagen er OK, men det er synet, der næsten gør denne ret til en gammedags skueret.
Oksemørbrad langtidsstegt i ovn (eller som denne intervalstegt), kartofler penslet med smør og ovnstegt og masser af hvidløgssmør.
Selvfølgelig salat og eventuel hvidløgssovs-
Skue-ret, en. (jf. -mad samt forlorne retter u. forloren 3.1) om (efterligning af) ret, der som pynt stilles paa spisebordet (og ikke er beregnet til at spises); spec. om de i ældre tid anvendte kunstige bordanretninger som udstafferede svinehoveder, opbyggede dekorationer af postejdej, anretninger, der ikke indeholder noget spiseligt, men forsk. overraskelser.
Oksemørbrad langtidsstegt i ovn (eller som denne intervalstegt), kartofler penslet med smør og ovnstegt og masser af hvidløgssmør.
Selvfølgelig salat og eventuel hvidløgssovs-
Skue-ret, en. (jf. -mad samt forlorne retter u. forloren 3.1) om (efterligning af) ret, der som pynt stilles paa spisebordet (og ikke er beregnet til at spises); spec. om de i ældre tid anvendte kunstige bordanretninger som udstafferede svinehoveder, opbyggede dekorationer af postejdej, anretninger, der ikke indeholder noget spiseligt, men forsk. overraskelser.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar