TORSDAG DEN 9. FEBRUAR 2012
Indimellem har vi brug for en dagbog. Især når vi inviterer gæster, og ikke kan huske, hvad de fik at spise sidste gang.
Men også til hverdag, hvor man kan bruge inspiration og gerne ville kunne huske nogle af de sjove, gode eller forfærdelige retter, der kom ud af anstrengelserne. For ind imellem har vi jo alle været heldige og lavet noget, der løftede sig over det normale.
Men lige for øjeblikket er det bagningen der driller. Hvor ville jeg gerne have en dagbog over alle forsøgene, så jeg måske kunne finde ud af, hvorfor brødene ikke bliver som forventede.
I første omgang bliver det til nogle billeder.
Senere huskeliste over, hvad der er på repertoiret.
ONSDAG DEN 22. JANUAR 2014
Dagbogen har levet et skjult liv. Men de gode opskrifter er der stadig og venter på at komme op til overfladen og blive brugt.
Det er stadig de gamle velafprøvede retter der er på bordet hver dag, indimellem med små variationer. Og så -HURRAE - nye fantastiske opskrifter…..
Det nyeste store hit er hjemmebagte croissanter fra en fantastisk kogebog: Løgismose VINTER.
Hvor der også er opskrifter på anderilette, paté de campagne, glaseret svineskank,braiserede svinekæber, confit de canard, kyllinge-ballotine som alle er afprøvet med stor spiseglæde.
Men den har stadig ikke været brugt igen og igen som den bedste bog i mit køkken:
Vores køkken i Provance I-
Men også til hverdag, hvor man kan bruge inspiration og gerne ville kunne huske nogle af de sjove, gode eller forfærdelige retter, der kom ud af anstrengelserne. For ind imellem har vi jo alle været heldige og lavet noget, der løftede sig over det normale.
Men lige for øjeblikket er det bagningen der driller. Hvor ville jeg gerne have en dagbog over alle forsøgene, så jeg måske kunne finde ud af, hvorfor brødene ikke bliver som forventede.
I første omgang bliver det til nogle billeder.
Senere huskeliste over, hvad der er på repertoiret.
ONSDAG DEN 22. JANUAR 2014
Dagbogen har levet et skjult liv. Men de gode opskrifter er der stadig og venter på at komme op til overfladen og blive brugt.
Det er stadig de gamle velafprøvede retter der er på bordet hver dag, indimellem med små variationer. Og så -HURRAE - nye fantastiske opskrifter…..
Det nyeste store hit er hjemmebagte croissanter fra en fantastisk kogebog: Løgismose VINTER.
Hvor der også er opskrifter på anderilette, paté de campagne, glaseret svineskank,braiserede svinekæber, confit de canard, kyllinge-ballotine som alle er afprøvet med stor spiseglæde.
Men den har stadig ikke været brugt igen og igen som den bedste bog i mit køkken:
Vores køkken i Provance I-
Opskrifter-
SvarSletDe kommer - engang når jeg får mere tid, hvilket jo er snart.
Men de fleste retter er jo fra mine favoritkogebøger, og skal man bare citere dem?