onsdag den 7. maj 2014

Chicago - dag 7

Varm formiddag og først på eftermiddagen.
Hurtig og god morgenmad på Bongo Room. Der er knap så mange gæster som første gang vi var her, men pænt besøgt alligevel - OG PORTIONERNE - Vores nabobord fik noget der lignede vafler lagt i lag med ost over og kartofler til, mindst 15 cm højt. Og så en omelet som sideanretning…



Vi nøjedes med æg, henholdsvis spejlæg og scramble.













Formiddagen gik med at se på fisk. Akvariet er klart et besøg værd og vi havde god tid. Vi så delfin dressur som mindede utroligt om vores hundedressur, og 4D film om fortidsmonstre ( 4D med bevægelser i stolen, vanddråber fra de uhyrer der sprang ud af vandet efter os og baggrundslys. Forbløffende godt) - Og hvad har det med mad at gøre?  Jo, der lugtede utrolig godt af muslingesuppe overalt.

Frokosten fik vi på et særdeles kendt sted. Billy Goat. På 430 N Michigan Ave; lige under Magnificient    Mile.


Ingers skinkeburger havde det mest kedelige skinkekød i, man kan forestille sig.




Burgeren var ikke særlig god, kødet lidt fedt og det eneste formidlende var at bollen var sprød og velsmagende og at man selv kunne komme relish, løg, saltagurg, sennep og ketchup på.











Men omgivelserne var fantastiske, meget afslappet drikke sted med ældgamle og nye billeder af prominente gæster.

Når man er i Chicago skal man ud og høre blues. Man hører det mange steder, tiggerene der sidder med bægeret til penge og bruger det som rytmeboks til den medbragte gettoblaster, i butikkerenes musiktapet, og så den rene vare på House of Blues.


Vi kunne have siddet der hele natten, men skulle hjem og pakke, så det blev un til nogle timer. Så lækker musik med en guitarist der sang godt og som havde elegante, lynhurtige løb med enorm præcision og nerve. Loyalt støtte af trommer og bas.









Og inden musikken - de sødeste, kødfulde møre ribs med baked beans og coleslaw. Det kan ikke laves sådan i Danmark.
Desværre danske bacon svin, I er ikke gode nok.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar