Morgenmad på breakfast yndlings restauranten, Yolk.
Der var behov for noget mere end sædvanligt, da turen til Boston var planlagt uden frokost og derimod stor aftensmiddag. Forventningerne var høje..
Inger fik Western Menu
En halv annanas med youhurt og mange forskellige frugter.
Og jeg en noget amerikaniseret udgave af Egg Florentine. I den chicagoanske udgave var der i bunden et tykt stykke hvidt brød dækket med et tyndt lag spinat, champignon, tomat og pocherede æg og toppet med Hollandaise! Dertil sædvanlige Hush Brownies og ikke sædvanlig annanas og melon.
Jeg spiste ikke op. Det smagte godt, spinaten var fint dampet og æggene perfekt pocherede, mn der var meget mad.
Turen til Boston med Spirit var uproblematisk, turen til hotellet behagelig med en venlig chauffør og hotellet fint pladseret ved River Charles.
Vi genså konkylien, hvor Boston Pobs har spillet i to menneskealdre og hvor vi så dem 4.luli for mange år siden.
Og så havde vi glædet os til Main Lobster, som vi lærte at spise hos Hans i New York. De var ikke helt så store som dem vi fik hos Hans - dem glemmer vi aldrig - men de var 1.5 pound og utrolig lækre.
Og som forret clam chowder.
Hele svineriet med forklæde og masser af smør. Der var lidt unødvendig tilbehør,, men bønnerne og kartoffelmosen med ost var nu ikke helt dårlig til Og en klar, ren og let frugtrig portogisisk hvidvin.
Det var hårdt arbejde, men umagen værd-
Boston er en dejlig by!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar