lørdag den 3. maj 2014

Chicago - dag 3

Vi vågner tidligt, men alligevel var der fuldt hus på Yolk, en meget populær breakfast restaurent på S Michigan Ave.  Mange mennesker og kø ved indgangen - kl. 8 om morgenen på en lørdag -
Vi går nu efter små portioner, og det lykkedes. To spejlæg, hash brownies og toast - og de kan virkelig lave sunny eegs her.
Perfekte spejlæg.
Og fruen fik lækker cremet yoghurt -
Græsk yoghurt med frugter.

Frokost blev der ikke noget af. Kongressen krævede sin mand, og fruen havde resten af morgenmaden med på tur (lækker blueberry muffin).
Men så blev det endelig tid til en Chicago Hot Dog. Efter en heftig højhus tur med ophold i et lille glasbur på 107 etage, var der hot dog i restauranten ved udgangen.


Og en hot dog serveres med chili, og ALDRIG ketchup - husk det.













Eftermiddagskaffe i en universitetsboghandel med studerende og andet godtfolk, der skulle have varmen og ro og fred.

Trætte og med ømme ben efter en lun vandretur hjem langs søen (en omskrivning af Michigan Lake, der nærmere er et hav) troede vi der var middag på en typisk amerikansk restaurent, men trods det, at der er et utal, og jeg mener rigtig mange restauranter i området, så var der optaget. Der skulle reserveres, og det samme gjaldt mange andre steder. Folk går bare ud og spiser, det virker ikke som der er tradition for at lave mad hjemme. Men en sød dame forbarmede sig over os og vi fik et bord på en mexikansk restaurant, Zapastista på Wasbash A..


Øverst ris, tv i en sort gryde er sorte bønner i "bønnesovs", jeg kan ikke
beskrive det nærmere, og til højre er tre burittas med kylling dækket af
chokolade-chili sovs.
Når man kan lide bønner er dette ret godt, men der er et problem med de krydderier de bruger, jeg kender dem ikke. Og hvor ville jeg gerne kunne lave noget mad der smager sådan.
Jeg må til Mexiko og lære at lave mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar