Vi går nu efter små portioner, og det lykkedes. To spejlæg, hash brownies og toast - og de kan virkelig lave sunny eegs her.
Perfekte spejlæg. |
Græsk yoghurt med frugter. |
Frokost blev der ikke noget af. Kongressen krævede sin mand, og fruen havde resten af morgenmaden med på tur (lækker blueberry muffin).
Men så blev det endelig tid til en Chicago Hot Dog. Efter en heftig højhus tur med ophold i et lille glasbur på 107 etage, var der hot dog i restauranten ved udgangen.
Og en hot dog serveres med chili, og ALDRIG ketchup - husk det.
Eftermiddagskaffe i en universitetsboghandel med studerende og andet godtfolk, der skulle have varmen og ro og fred.
Trætte og med ømme ben efter en lun vandretur hjem langs søen (en omskrivning af Michigan Lake, der nærmere er et hav) troede vi der var middag på en typisk amerikansk restaurent, men trods det, at der er et utal, og jeg mener rigtig mange restauranter i området, så var der optaget. Der skulle reserveres, og det samme gjaldt mange andre steder. Folk går bare ud og spiser, det virker ikke som der er tradition for at lave mad hjemme. Men en sød dame forbarmede sig over os og vi fik et bord på en mexikansk restaurant, Zapastista på Wasbash A..
Øverst ris, tv i en sort gryde er sorte bønner i "bønnesovs", jeg kan ikke beskrive det nærmere, og til højre er tre burittas med kylling dækket af chokolade-chili sovs. |
Jeg må til Mexiko og lære at lave mad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar